Autor: Kaubandus.ee • 20. juuli 2021

Bassadone Group laiendab Baltikumi jaemüügiäri

Bassadone Automotive Nordic grupp laiendab oma Baltikumi jaemüügiäri ning avab Läti pealinnas Riias uue müügisalongi. Uue müügisalongi avamine on selge samm kontserni jõulisest fookusest tugevdamaks esindatavate brändide positsioone Baltikumi regioonis.
Bassadone Automotive Nordic

“Autode jaemüük on olnud Bassadone grupi prioriteet nii Soomes kui Lõuna-Euroopas ning seda aastatepikkust kogemust oleme asunud ka Baltikumis rakendama. Täna on meil Tallinnas juba kaks hästi toimivat müügiesindust ja nende arendamine koos Läti turule laienemisega on märgiline samm kiirelt muutuvate turutrendidega kaasas käimiseks. Meie eesmärk on pakkuda tooteid ja teenuseid moel, mis vastab kiirelt muutuvatele tarbijate ootustele,” kommenteeris Bassadone Nordic Group juhatuse esimees Antti Ruhanen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700