Autor: Kaubandus.ee • 17. august 2021

Hobby Hall’i juht: soomlane on kauba kvaliteedi osas nõudlik

Eesti ettevõtjad otsivad üha enam uusi sihtturge ning sageli vaadatakse siinpuhul ennekõike Soome poole. Sageli jääb edu saavutamisel puudu aga teadmistest või õigest turutunnetusest. Hobby Hall’i juht annab praktilisi soovitusi, kuidas Soome turule siseneda ja kuidas soomlasi tarbijatena paremini mõista.

PHH gruppi kuuluv veebikaubamaja Hobby Hall on hetkel Soomes spontaanse tuntuse poolest teisel ning müügi poolest kolmandal kohal. Hobby Hall’i juhi Janne Sorakivi sõnul ületas pandeemiaaegne e-kaubanduse õitseng ka kõige optimistlikuma kaupleja äriprognoose ning andis Soome veebikaubandusele tohutu tõuke. Soome oli Google’i andmetel eelmise aasta müügikasvu poolest viies riik maailmas. Praegu ulatub 5,5 miljoni elanikuga Soome aastane e-kaubanduse maht 3 miljardi euroni, mis on Sorakivi sõnul suurepärane tulemus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700