Autor: Kaubandus.ee • 23. august 2021

Rimi ja Wolt alustavad koostööd, et viia klientidele toidukaup kohale 30 minutiga

Rimi alustas seitsmes Tallinna kaupluses pilootprojekti raames koostööd Woltiga, mille käigus toimetatakse kaup eriti kiiret teenust vajavate klientideni ligikaudu 30 minutiga.

Wolti kaudu tellitavate toidukaupade sortiment koosneb üle 700 Rimi klientide seas populaarsest tootest, mis katavad tarbijate peamised vajadused. E-Rimi kõrval on Wolt mugav lahendus neile, kel juba Wolti äpp olemas või kel toidukauba tellimusega kiire.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700