Autor: Kaubandus.ee • 3. september 2021

Galerii: Uuskasutuskeskus ja Astri Grupp avasid uued kogumismajad

Uuskasutuskeskus avas koos Astri Grupiga Narvas Fama Keskuse juures ja Tallinnas Balti Jaama Turu alal kogumismajad, kuhu saab ööpäevaringselt tuua tarbetult seisma jäänud asju.
Avati uued kogumismajad.
Foto: Claudia Gross

Kogumismajad on Eestis uudsed ja avatud ööpäevaringselt, mis tähendab, et taaskasutusse suunamine on senisest lihtsam. "Keskuste ja turgude juures käiakse tihti ja möödaminnes saab teha ka keskkonnale head. Eriti tore on, et Uuskasutuskeskus suunab asjad esmajärjekorras uuskasutusse samas piirkonnas ehk siis kogumismajja asju tuues on võimalik tugevdada kogukonda," ütles Balti Jaama Turu juht Sander Hage.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070