Autor: Kaubandus.ee • 6. september 2021

Kõige kaunimad piimakujundid valas kohvile Silver Taavet Kollom

Laupäeval Kultuurikatlas Tallinn Coffee Festivalil toimunud baristavõistlusel Estonian Latte Art Throwdown 2021 selgus parim piimakujundite valamise meister, kelleks sai sel aastal kohviku Fika – Leib ja Kohv barista Silver Taavet Kollom.
Võitja Silver Taavet Kollom
Foto: Marek Metslaid

Meistritiitli pälvinud kohvieksperdi sõnul oli ta juba kuu aega enne võistlust tuttavatele öelnud, et tuleb seekord võitma. ”Kui möödunud aastal langesin kohe esimeses ringis välja, siis seekord olin paremini ette valmistunud ja kõiki võimalikke kujundeid korduvalt harjutanud,” tõdes Kollom. ”Samal ajal oli võistlus ka oma ala professionaalide kokkutulek, millel lihtsalt ülimalt tore osaleda.” Võitja sõnul tuli finaalis loosi tahtel valada piimakujund, mis nõudis vilunud tehnikat ja nägi samal ajal ka hea välja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700