Autor: Kaubandus.ee • 6. september 2021

Teisest sambast lahkujate pensionirahad jõudsid juba ka e-kaubandusse

Lisaks rekordilistele tehingumahtudele Tallinna börsil ületasid selle töönädala lõpus märkimisväärselt oma tavapäraseid käibenumbreid ka Eesti veebipoed. E-poodide keskmine käive kasvas reedel võrreldes nädalataguse ajaga poole võrra. Samuti kulutati ostudele suuremaid summasid kui varem, keskmise ostu suurus tõusis ligi viiendiku.
Veebipoodide käibed kasvasid mühinal.
Foto: Pressimaterjalid

Veebipoodidele makseteenuseid pakkuva ettevõtte Montonio kiirülevaatest selgub, et veebipoodide käibed kasvasid eelmise kuu esimese reedega võrreldes 50 protsenti, tehingute arv kasvas 20 protsendi võrra. Kui võrrelda eilset ööpäeva eelmise kuu esimese reede ehk 6. augustiga, kasvasid käibemahud 35 protsenti. Lisaks kasvanud mahtudele tõusis veerandi võrra ka keskmise ostu suurus. Montonio ülevaade sisaldab üle tuhande Eesti e-poe käibestatistikat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700