Autor: Kaubandus.ee • 7. september 2021

Veebis kauplemine muutus uue tööriista abil veelgi lihtsamaks

PHH Grupp, mille alla kuulub ka veebikaubamaja Kaup24, töötas välja tööriista, mis võimaldab müüjatel kaupu platvormile lisada varasemast kiiremini ja mugavamalt.
Foto: Andras Kralla

„Aeganõudvamaid ja inimressursimahukamaid protsesse kauplejatele on seni olnud kauba lisamine e-kauplemisplatvormidele. Uus plugin-tööriist aitab protsessi optimeerida ja pakub ressursikokkuhoidu eelkõige kauplejatele, kellel on lai tootevalik,“ ütles PHH Grupi Eesti esindaja ja ühtlasi Kaup24 kommunikatsioonijuht Maris Kivi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700