Autor: Kaubandus.ee • 22. september 2021

Starship hakkab koostöös Selveri ja Bloomiga pakkuma soodsaimat toidukaupade kojuvedu

Tallinna kesklinnas on nüüdsest võimalik tellida Starshipi pakirobotite abil toidukaupu koju nii Selver ABCst kui ka pimepoest Bloom. Pakirobotiga kauba kohaletoimetamise tasu on 0.99 eurot, mis on Eesti soodsaim kojuveoteenuse hind.
Starshipi pakirobotid.
Foto: Pressimaterjalid

Elektrirobotid mahutavad kuni kolm poekotitäit kaupu ning on keskkonnasõbralik alternatiiv autodele ning kaubikutele, aidates vähendada linnades ummikuid ja õhusaastet. Sõltuvalt poe kaugusest toob isesõitev robot kauba kohale poole tunni kuni tunni ajaga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070