Autor: Kaubandus.ee • 27. september 2021

Tänasest muutus Tere piimadel säileaja märgistus

Tere piimatööstus muutis tänasest piimadel säileaja märgistust, asendades „kõlblik kuni“ märke „parim enne“ märgistusega. Nii aidatakse kaasa toiduraiskamise vähendamisele ning nüüd saab tähtajani jõudnud piimatooteid ka näiteks Toidupangale annetada.
Foto: Pressimaterjalid

„Tegemist on nii Euroopa Liidu poolt tulnud soovituse ja Eesti Maaeluministeeriumi eestvedamisel toimunud muutusega, mille peamine eesmärk on võidelda toiduraiskamise vastu,“ sõnas Nordic Milk OÜ kestliku arengu juht Katrin Tamm. „Alates tänasest on esimesed pakendid saanud märke „parim enne“ ning need on saadetud kaupluskettide poole teele, kuid muutuse täielik juurutamine võtab veel omajagu aega.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070