Autor: Kaubandus.ee • 28. september 2021

Crafter’si džinnid jõudsid Dubai Duty Free valikusse

Liviko kaubamärgi Crafter’si džinnid Crafter’s London Dry ja Crafter’s Aromatic Flower valiti maailma ühe prestiižsema duty free operaatori Dubai Duty Free sortimenti.
Crafter’si džinnid.
Foto: Pressimaterjalid

„Koostöö Dubai Duty Free’ga on tähendusrikas verstapost Liviko strateegiliste ekspordieesmärkide täitmisel ja Crafter’si džinnide eduloos. Neis saavutustes on oluline roll Crafter’si märkimisväärsel esindatusel rahvusvahelistel messidel ja trende loovas duty free sektoris,“ ütles Liviko ekspordidirektor Jörgen Herman.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700