Autor: Kaubandus.ee • 28. september 2021

Tartu Prismad saavad uue näo ja sisu

Prisma Peremarket alustas Tartus Sõbra ja Annelinna hüpermarketite renoveerimist. Linna suurimad kauplused uuenduste tegemise ajaks uksi kinni ei pane, klientidele suletakse üksnes need alad, kus parasjagu ümberkorraldused käivad.
Prisma peremarket.
Foto: Raul Mee

“Värskendame mõlemas Tartu Prisma kaupluses nii väljanägemist kui tootevalikut. Annelinnas täiendame tööstuskaupade osa, kuhu lisanduvad suured kodumasinad, telerid, telefonid, tahvelarvutid ja tooted mänguritele. Sortiment laieneb ka ehitus- ja remondiosakonnas,” ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700