Autor: Kaubandus.ee • 5. oktoober 2021

Barbora pakub drive-in kaasaostu vaid 30-minutilise tellimisajaga

Toidu- ja esmatarbekaupade e-pood Barbora pakub alates sellest nädalast Tallinnas ja Tartus toidu kaasaostuvõimalust ehk drive-in ekspressteenust vaid pooletunnise ettetellimisajaga.
Foto: Pressimaterjalid

"Igapäevase toidukraami ja muu vajaliku soetamine e-poest on viimase pooleteist aastaga saanud paljudele meist argielu lahutamatuks osaks," lausus Barbora tegevjuht Kirke Pentikäinen. "Nüüd, mil ühiskond on ka üha avatum ja inimesed liiguvad rohkem, on üha kasvamas ka nõudlus mugava e-ostlemise järele tellimusele ise järgi minnes."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700