Autor: Kaubandus.ee • 7. oktoober 2021

E-poodide müügitingimustes esines olulisi rikkumisi

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) kontrollis tänavu 1. juulist kahe kuu jooksul 517 Eestis tegutsevat e-kauplust, mille tulemusena tuvastati 76% kontrollitud e-poodide müügitingimuste puhul olulisi rikkumisi.
TTJA soovitab kontrollida üle oma e-kaupluse veebilehed ja müügitingimustes avaldatud teave.
Foto: Liis Treimann

Perioodil 1.07.2021 kuni 9.09.2021 läbi viidud kontrolli eesmärgiks oli saada ülevaade e-kaupluste veebilehtedel tarbijatele lepingueelselt avaldatavast teabest ning müügitingimuste vastavusest seaduses sätestatud nõuetele. Valimi koostamisel jättis TTJA välja Eesti E-kaubanduse Liitu kuuluvad kauplejad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700