Autor: Kaubandus.ee • 7. oktoober 2021

Lätis avati Lidli kauplused

Jaemüügikett Lidl avas täna Lätis 15 kauplust kümnes eri piirkonnas. Esimesed poed avati Riias, Liepajas, Vetspilsis, Tukumsis, Jelgavas, Ogres, Valmieras, Jēkabpilsis, Rezeknes ja Daugavpilsis.
Foto: Pressimaterjalid

Ettevõtte selgitusel on kaupluste avamise planeerimine ja ettevalmistamine kestnud mitu aastat ning sellest pole loobutud ka koroonapandeemia pärast. Kaupluste avamine on suur osa Lidli aktiivsest kasvustrateegiast Lätis, mille tulemusel avati juba 2021. aasta jaanuaris ligi 55 miljonit eurot maksev logistikakeskus, kirjutab Läti Delfi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700