Autor: Merilin Merila • 13. oktoober 2021

Ettevõtted tahavad paista rohelisemana kui nad tegelikult on

Selge on see, et keskkonnateemade osas ei saa keegi meist enam pead liiva alla peita. Milliseid samme on siis ettevõtted parema tuleviku jaoks juba teinud ja milliseid samme tuleks veel teha?
Kaubanduse Aastakongress 2021.
Foto: Raul Mee

Enamalt jaolt mõeldakse keskkonnahoidmise puhul automaatselt pakendite peale, mis peaksid olema tehtud loodussõbralikest materjalidest ja veel parem on kui neid kasutatakse üldse võimalikult vähe. Bepco juht Margus Ärm toob näite statistikast, kust tuleb välja, et 77% inimestest ei vaata, kas pakend on keskkonnasõbralik või mitte, kuid Ärm juhib hoopis suuremat tähelepanu sellele, et ligi 300 000 inimest ootab lahendusi keskkonnateemade osas. Seega tuleb hakata kohe tegutsema.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700