Aina enam räägitakse sellest, et toidu hinnad muudkui tõusevad. Mõned leiavad jälle, et kasvava palga tõttu pole need hinnad nii kallid midagi. Kas toit on siis odav või kallis?
Kantar Emori uuringuekspert Aivar Voog rääkis 7. Koostöö Konverentsil: Uuenduste lainel tarbijakäitumise erinevatest joontest. Peamised probleemid, mis hetkel eestlaste seas populaarsed on, puudutavad ikka tervisekriisi. Kuid hinnatõusu ja elukalliduse probleemid on eestlastele samuti olulised. Lisaks Eestile peavad hinnatõusu probleemiks ka Läti ja Leedu kodanikud. Kui talvel oli see probleemiks kõigest 17% inimeste jaoks, siis sellel suvel tõusis probleem juba 50%-ni. Teised Euroopa riigid sellesse nii tõsiselt ei suhtu.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Loe, mida rääkisid hinnasõjast Rimi Eesti Food ostudirektor Maris Rannus, Prisma Peremarketid sortimendidirektor Kaimo Niitaru ja Maxima Eesti müügidirektor Marge Kikas jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste ühisseminaril.
Eesti aastainflatsioon on hüpanud 5 protsendile, kasvanud on elektri hind, üürid ja remondi maksumus. Nii kõrgele ulatus hinnatõus viimati 2011. aasta septembris.
Eesti õlleturu üks vanimaid ja tuntumaid brände Alexander on saanud endale noorema venna. A. Le Coq tõi kevadel turule Väikese Sassi – väiksemas purgis ja madalama alkoholisisaldusega õlle. Loe, kust tuli loomise idee ja kuidas on uuel tootel läinud.