Autor: Merilin Merila • 19. oktoober 2021

Kas toit on odav või kallis?

Aina enam räägitakse sellest, et toidu hinnad muudkui tõusevad. Mõned leiavad jälle, et kasvava palga tõttu pole need hinnad nii kallid midagi. Kas toit on siis odav või kallis?
Foto: Liis Treimann

Kantar Emori uuringuekspert Aivar Voog rääkis 7. Koostöö Konverentsil: Uuenduste lainel tarbijakäitumise erinevatest joontest. Peamised probleemid, mis hetkel eestlaste seas populaarsed on, puudutavad ikka tervisekriisi. Kuid hinnatõusu ja elukalliduse probleemid on eestlastele samuti olulised. Lisaks Eestile peavad hinnatõusu probleemiks ka Läti ja Leedu kodanikud. Kui talvel oli see probleemiks kõigest 17% inimeste jaoks, siis sellel suvel tõusis probleem juba 50%-ni. Teised Euroopa riigid sellesse nii tõsiselt ei suhtu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070