Autor: Kaubandus.ee • 29. oktoober 2021

Olerex alustas järjekordse uue tankla ehitust

Eesti suurim kütusemüüja Olerex alustas käesoleval aastal arvult juba kaheksanda uue tankla ehitust – täisteenindusjaam valmib Harjumaale, Haapsalu maantee vahetusse lähedusse, Turba alevikku. Saue vallas on see viimase aasta jooksul juba teine uus Olerexi tankla lisaks Tallinna ringtee äärde Saue linna piirile valminud jaamale.
Foto: Olerex

„Hiljuti jõudis rongiühendus Turba, järgmisel aasta kevadel saab motomuuseumi linn ka oma esimese täisteenindusjaama koos pisipoe, kohviku ja pesulaga,“ märkis Olerexi tegevjuht Piret Miller.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700