Autor: Rimantas Mažulis • 1. november 2021

Kaubanduse järgmine samm on tuua pood linnast väljas elavale inimesele lähemale

Laia poevalikuga ostukeskused on Eesti suuremates linnades juba mõnda aega inimestele piisavalt lähedal. Olukord on keerulisem hõreda asustusega piirkondades, kus pood asub inimese jaoks liialt kaugel või pannakse need üldse kinni, kuna täissuuruses poe ülalpidamine on suhteliselt kallis. Kaubandustehnoloogiaettevõtte StrongPoint Baltikumi tegevjuhi Rimantas Mažulise sõnul peitub lahendus kaubakappides.
Foto: Erakogu

Mažulise sõnul on kaubakappide kasutamine palju soodsam kui poe ülalpidamine. Seega tasuvad need ära ka kohtades, kus elab vähem inimesi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070