Autor: Maarit Eerme • 4. november 2021

Kingikotti jõuab eriilmelisi raamatuid

Nii kirjastajate kui ka müüja sõnul on raamatute edetabeli tippu jõudnud väga eriilmelised teosed – võib leida nii elulugusid, eneseabi, ilukirjandust kui ka lasteraamatuid. Samuti on TOPis oma kindla koha hõivanud investeerimisega seotud raamatud. Põnevaid raamatuid on veel ilmumas.
Foto: Shutterstock

Apollo kaupluste tegevjuht Eha Pank kommenteeris, et viimaste aastate aasta raamatute TOP10 on enamasti hõivatud kohalike autorite poolt. Pank ei oska veel täpselt öelda, millest saab tänavuse aastalõpu hitt. “See raamat võib olla juba ilmunud, aga võib ka mitte olla ilmunud. Sellekohaseid kokkuvõtteid teeme uue aasta alguses,” sõnas ta ning lisas, et aasta lõpu kuud on raamatute ilmumise koha pealt alati väga rikkad, väärika kingi ja ka endale lugemist leiab igaüks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070