Autor: Kaubandus.ee • 19. november 2021

Auhinnatud Eesti koduõlu jõuab poelettidele

Eesti Väikepruulijate Liidu tänavuse koduõllekonkursi võiduõlu “Mahlakask” sai ametliku pruuli. Tallinna hobipruulija Urmas Kauleri võistlustöö jõuab kauplustesse alates novembrikuu jooksul.
Võitjaõlle autor Urmas Kauler.
Foto: Erakogu

Võiduõlle ametliku pruuli valmistas oma pruulikojas nanoPruul. Õlleteo juures osales ka retsepti autor ja Eestti Väikepruulijate Liidu hobipruulijate konkursi võitja Urmas Kauler. “Esialgu pruulisime umbes 400 liitrit ja pudelitesse,” kinnitas nanoPruuli juht Alar Mihhailov, “Etiketi pudelile kujundas meie oma kujundaja Bruno Palmik.” Mihhailov lisas, et edaspidi on plaan teha “Mahlakaske” ka vaatidesse, et saaks auhinnatud õlut ka pubidesse pakkuda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700