Autor: Kaubandus.ee • 26. november 2021

Meeldetuletus e-ostlejatele: temperatuuritundlikud kaubad võivad rikneda ka väikeste miinuskraadidega

Käes on pakitarne kõrghooaeg ning seoses saabuva külmaga tasub meeles pidada, milliseid tootegruppe peaks tellima siseruumis asuvasse pakiautomaati. Ka väiksed miinuskraadid võivad oluliselt mõjutada näiteks ravimeid, vedelikke, kosmeetikatooteid kui ka tehnikat.
Foto: Itella Eesti

Smartpost Itella kliendikogemuse juhi Triin Parmsoo sõnul on musta reede ning jõulude periood e-poest tellimise kõrgaeg ning ka käesoleval aastal on oodata pakitarne järjekordseid rekordeid. Saabuvate miinuskraadidega tuletab ka meelde, milliseid tooteid peaks võimalusel tellima siseruumis asuvasse pakiautomaati.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700