Autor: Kaubandus.ee • 2. detsember 2021

Wolt tunnustab Eesti parimaid restorane ja kutsub üles oma lemmikrestorani poolt hääletama

Kullerfirma Wolt tunnustab ka sel aastal parimaid Eesti restorane Wolt Awards auhindadega. Sel korral tutvustatakse kohalikke restorane üheksas eri kategoorias ning tänasest, 1. detsembrist kutsutakse kõiki oma lemmikute poolt hääletama.
Foto: Pressimaterjalid

“Viimased aastad on olnud restoranide jaoks tõeliselt väljakutseterohke aeg. Seetõttu soovime tunnustada ning esile tõsta toidukohti, kes on kogu pandeemia kestel pakkunud Eesti inimestele toiduelamusi ja teinud selleks erakordseid pingutusi,” avaldas Wolti Baltikumi juht Liis Ristal. “Lisaks tugeva ja mitmekülgse žürii hinnangutele väärtustame kõrgelt ka klientide arvamust – seetõttu kutsume kõiki üles parimaid restorane tunnustama ning oma lemmikule häält andma.” Ristali sõnul loodab Wolt pakkuda klientidele võimalust jagada oma parimaid kogemusi ning seeläbi julgustada ka teisi toidunautlejaid avastama uusi lemmikuid auhinnatud restoranide seast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700