Autor: Kaubandus.ee • 7. detsember 2021

Valga Selver läbis põhjaliku renoveerimise

Valga Selver sai põhjaliku ümberehituse järel uue sisustuse, tehnosüsteemid ja uuendas kaupluse kontseptsiooni. Tehnoloogiliste uuendustega vähendab Selver kaupluse energiakulu kuni kolmandiku võrra.
Valga Selver
Foto: MARIS TOMBA

„Valga Selveri renoveerimisel kasutasime uuemaid tehnoloogilisi lahendusi, et saavutada võimalikult keskkonnasäästlik lõpplahendus. Valga Selveri avasime ettevõtte esimese kümne tegutsemisaasta jooksul – uuenenud kauplus tõstab piirilinnas poeskäigu kogemuse täiesti uuele tasemele. Tervitame Läti piirile lähimas Eesti supermarketis nii kohalikke kui ka lõunanaabreid, kes hindavad piirkonna parimat valikut Eesti tootjate kvaliteetsete kaupadega,“ ütleb Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Kogu kaupluse valgustus asendati LED-tehnoloogiaga, seda nii hoones sees kui ka fassaadil. Kaupluse sisemus sai rekonstrueerimisega täiesti uue ilme, mööbli ja tehnika. Tehnika valikul lähtuti samuti keskkonnasõbralikest lahendustest. Kogu külmapark viidi üle CO2-põhisele külmasüsteemile, mis võimaldab varasemaga võrreldes umbes viiendiku suurust energia kokkuhoidu. Külmikute jääksoojus kasutatakse omakorda ära maja ventilatsioonisüsteemis hoone ja tarbevee kütteks.

Kaupluse kontoripoolel katsetab Selver kaasaegseimaid nutitehnoloogiaid, mis lülitavad valgustuse sisse või välja vastavalt sellele, kas keegi viibib parasjagu ruumis või mitte. Lisaks reguleerib süsteem valguse tugevust vastavalt ruumi paistvale päevavalguse hulgale.

Kõikide tehnoloogiliste uuendustega vähendab Selver kaupluse energiakulu kuni kolmandiku võrra.

Valga Selveri kalalett
Foto: Selver

Valga Selveri sortimendis on üle 17 000 kaubaartikli, lai valik kodumaiste väiketootjate tooteid, lihalett eestimaiste toodetega, kalalett, Selveri Pagarite värsked ja hõrgud maitsed ning rikkalik valik Selveri Köögi armastatud valmistoite ja peolauatooteid.

Valga Selverit ja Läti piiri lahutab vaid 50 meetrit – tegemist on Läti piirile kõige lähemal asuva suurkauplusega, mis on lisaks kohalikele väga populaarne ka lätlaste seas. Valga Selver kuulub Tallinna Kaubamaja Kinnisvara ASile. Valga Selver avati Selveri keti 16. kauplusena 15. septembril 2005, hoones on 1300 m2 müügipinda.

Valga Selverile lisaks asuvad kaubandushoones veel koduelektroonikakauplus Euronics, Pizza Kiosk, Terve Pere Apteek, lillepood Bellis, jalatsi- ja rõivakauplus Weekend, optikapood Instrumentarium, Iizi kindlustuse esindus, Luutari pandimaja, Goldfixi aksessuaarid, veibipood Easysmoke ning Itella Smartposti postiautomaat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070