Autor: Kaubandus.ee • 9. detsember 2021

Nike Pärsia lahe piirkonna endine jaestrateeg Kaarina Pagil saab Capfieldi juhiks

Eesti mitme kaubanduskeskuse, sealhulgas Lasnamäe Centrumi ja Nautica omanik ning arendaja Capfield teatas, et ettevõtte uueks tegevjuhiks nimetati Kaarina Pagil. Laialdase jaekaubanduskogemusega Pagil asub senise juhi Ruben Gornischeffi asemel ametisse täna, 9. detsembril.
Kaarina Pagil
Foto: Sven Tupits

Pagilil on üle 14-aastane kogemus rahvusvahelise jaekaubanduse juhina Baltimaades ja Lähis-Idas. Pagil töötas edukalt välja ja viis ellu jaekaubandusstrateegia, mis tagas kasvu 65 Nike poele viies Pärsia lahe riigis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700