Autor: Maris Milpak • 15. detsember 2021

Eesti tanklaketile määrati 25 000 eurot sunniraha andmekaitsereeglite rikkumise eest

Andmekaitse Inspektsioon esitas käesoleva aasta 2. detsembril Eesti tanklaketile teate sunniraha rakendamise kohta. Tegemist on Eestis teadaolevalt esimese märkimisväärse rahasummaga, mida ettevõte peab maksma andmekaitsereegilite rikkumise eest.
Foto: Pixabay

Tanklaketile määrati 25 000-eurone sunniraha audiovalve kasutamise eest teenindusjaamades pärast Andmekaitse Inspektsiooni 15. novembri 2021 ettekirjutuse täitmata jätmist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700