Autor: Kaubandus.ee • 17. detsember 2021

LPP avas suuruselt teise Sinsay kaupluse Eestis

Lõppev aasta tõi Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay moebrände haldava LPP jaoks rekordeid ning lähiaastad tulevad laienemise ja uute poodide tähe all. Ainuüksi Eestis plaanib ettevõte avada ligi 20 uut kauplust, esimesena nendest tegi eile uksed lahti 1100 ruutmeetril laiuv Sinsay kauplus Tartus, Eedeni keskuses.
Foto: Pressimaterjal

LPP Estonia tegevjuhi Kaidi Kase sõnul kasvas LPP rõivabrändide e-poe müük tänavu globaalselt ligi 80 protsenti ja jaemüük 30 protsenti. „See on olnud suurim kasv ettevõtte ajaloos. Kevadised sulgemised tõid ka Eestis lühiajalised raskused ja teatud määral peata oleku, kuid tänu e-kaubandusele ja läbimõeldud turunduskampaaniatele suutsime olukorra enda kasuks tööle panna,“ sõnas Kask.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070