Autor: Kaubandus.ee • 17. detsember 2021

Selgus parima teenindusega apteek

Viiendat aastat läbiviidud apteekide valdkonnauuringu tulemusena oli Eesti parima teenindustasemega apteegiketiks Südameapteek (83,4%), teisele kohale tuli Apotheka (81,3%) ning kolmas koht kuulub Benule (80,0%).
Südameapteek
Foto: Liis Treimann

Uuringufirma Dive poolt läbi viidud valdkonnauuring selgitas välja parimat teenindust pakkuvad apteegiketid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700