Autor: Kaubandus.ee • 22. detsember 2021

Pühade-eelne meeldetuletus: pakiautomaati ei tohi saata pürotehnikat, sularaha ja kiiresti riknevaid toiduaineid

Käes on pakitarne kõrghooaeg, mil pakimahud kahekordistuvad võrreldes tavaperioodiga. Et murevabalt jõuludele vastu minna, tasub meelde tuletada, milliseid tooteid on keelatud pakiga saata.

Smartpost Itella kliendikogemuse juhi Triin Parmsoo sõnul on jõulueelne aeg pakitarne kõige kiirem periood ning just sel ajal on oluline meelde tuletada, milliseid tooteid tohib paki teel saata ning milliseid mitte. Paraku on see just ka kõige tihedam aeg, mil üritatakse saata ka keelatud kaupa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070