Autor: Kaubandus.ee • 18. jaanuar 2022

East Capital Real Estate müüb Kuressaares asuva Georg Ots Spa hotelli

Fondivalitseja East Capital Real Estate sõlmis lepingu Kuressaares asuva GoSpa hotelli hoone müügiks. Rohkem kui 6600 ruutmeetrise kogupinnaga hoone kuulub East Capital Baltic Property Fund kinnisvarafondi portfelli aastast 2006 ning selle ostab Cornada OÜ, mis on seotud hoones tegutseva hotelli opereeriva ettevõttega.
GoSpa
Foto: Kaupo Kalda

East Capital Real Estate investeeringute juhi Martin Otsa sõnul on tunded seoses hotelli müügiga kahetised: „Ühelt poolt on kahju, et meie portfellist liigub välja niivõrd tugeva mainega, klientide poolt palavalt armastatud tegija ja vaieldamatu teerajaja Eesti wellness- ja spaa maastikul. Samas oleme täiesti veendunud, et leidsime Eesti SPA-maastiku ühele lipulaevale parima võimaliku omaniku, kes suudab GoSpa külastajatele pakkuda ka tulevikus tipptasemel teenust. 16 aastat koostööd GoSpa operaatoriga on meie fondile olnud hindamatu kogemus ja andnud hariva sisevaate horeca-sektorisse. Kindlasti soovime südamest uutele omanikele edu selles konkurentsitihedas valdkonnas toimetamisel,“ ütles Martin Otsa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070