Autor: Kaubandus.ee • 20. jaanuar 2022

Uuring: laste lemmik koolitoiduks on pastaroad

Daily kaubamärgi all toitlustust pakkuv Baltic Restaurants Estonia AS viis läinud aasta lõpus 10296 õpilase, koolitöötaja ja lapsevanema seas läbi iga-aastase küsitluse, et selgitada välja laste lemmiktoidud, neile kõige vähem meeldivad road ning laste ja lapsevanemate üleüldine rahulolu toidu kvaliteediga.
Daily koolisöökla
Foto: Juta Kübarsepp

Eestimaa õpilased valisid kaheksandat aastat järjest lemmik koolilõunaks pasta. Lisaks leiab lemmiktoitude esikolmikust boršisupi ja kanaroad, selgub värskest koolitoidu uuringust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700