Autor: Kaubandus.ee • 27. jaanuar 2022

L’Oréali Poola ja Baltikumi äriüksus saab uue juhi

Kosmeetikatoodete ettevõte L'Oréal Poland & Baltic HUB teatas, et viimased kolm aastat tegevjuhina töötanud Niels Westerbye Juhl lahkub ametist. Tema töökohustused võtab alates 1. märtsist üle Valéry Gaucherand.
Valéry Gaucherand

Niels Westerbye Juhl on Poola ja Balti turgudel ettevõtet juhtinud alates 2019. aastast. Selle aja jooksul viis ta edukalt läbi L'Oréal Poola ja Baltikumi äriüksuse integratsiooni järgmised etapid ning arendas struktuure ja protsesse, et need ühtiksid paremini äri, klientide ja tarbijate vajadustega. Samuti tugevdas Juhl pandeemia ajal L'Oréali turupositsiooni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700