Autor: Kaubandus.ee • 31. jaanuar 2022

Eesti ettevõtte EveryPay maksekeskkonna tehingute hulk kasvas aastaga üle kahe korra

Baltimaades digitaalseid makselahendusi pakkuva Eesti ettevõtte EveryPay maksekeskkonna tehingute arv kasvas eelmise aastaga 217 protsenti. Eestlaste loodud makselahenduste abil tehti aasta jooksul umbes 15 miljonit tehingut, tehingute käive küündis üle 805 miljoni euro.
EveryPay tegevjuhi Lauri Teder.
Foto: Marek Metslaid

EveryPay tegevjuhi Lauri Tederi sõnul oli eelmine aasta ettevõttele senise üheksa tegutsemisaasta edukaim. “Näiteks digitaalsete kaardimaksete arv kasvas eelmise aastaga ligi 90 protsenti. Universaalse pangalingi makselahenduse kaudu tehti detsembriks aga 1,3 miljonit tehingut kuus,” rääkis Teder.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757