Autor: Aivar Hundimägi • 2. veebruar 2022

Grossi Sõmeru arendusele tõmmati kriips peale

Meil ei ole võimalik Sõmeru ristmikule plaanitud uue poe projektiga edasi minna, sest transpordiamet esitas nõudmised, mille täitmine läheb maksma sama palju kui poe ehitamine, ütles OG Elektra omanik Oleg Gross pettunult.
Sõmeru ristmiku äärde maakonna suurima OG Elektra poe rajada plaaninud Oleg Gross peab panema projekti sahtlisse, sest transpordiamet esitas nõudmised, mida täita pole võimalik.
Foto: Sten Semjonov
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700