Autor: Aivar Hundimägi • 29. detsember 2021

Gross ehitab Roelasse suure poe

Oleg Grossi ettevõte OG Elektra ostis Roela alevikus kinnistu ja loodab järgmisel sügisel kopa maasse lüüa, et ehitada alevikku uus kaasaegne pood.
Oleg Gross soovib järgmisel aastal alustada mitme uue kaupluse ehitusega, üks tuleb Roelasse.
Foto: Sten Semjonov

Tegemist on Aldar Marketi Roela kaupluse kõrval aadressil Tartu maantee 9 asuva kinnistuga, mis on viimase nelja aasta jooksul mitmel korral omanikku vahetanud. Gross ostis kinnistu Anetty Antropovile kuuluvalt ettevõttelt Virumarket OÜ, mis sai maatüki omanikuks alles selle aasta kevadel. Varem kuulus kinnistu Helvis Sirotkinile ja enne seda Berit Sirotkinile ning Tiia Maria Treifeldtile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700