Autor: Merilin Merila • 8. veebruar 2022

Hemtex: meie edu üheks võtmeks on asjatundlikud töötajad

Jaanuarikuu lõpus tunnustas Tasku keskus möödunud aasta silmapaistvamaid ostukohti. Tiitli Aasta Ostukoht 2021 pälvis Hemtex. Hemtexi Eesti turu koordinaator Maarja Siim räägib lähemalt ettevõtte kiirest käibekasvust, e-poe arendusest ja edasistest plaanidest.
Tasku Hemtex
Foto: Signe Milkov

Hemtex on Tasku keskuse Aasta Ostukoht 2021 ja pälvisite sama tiitli ka kaks aastat tagasi, 2019. aastal. Mis on Hemtexi väga heade tulemuste taga?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070