Autor: Kaubandus.ee • 14. veebruar 2022

Eestlased romantika arvelt juba kokku ei hoia

Euroopa krediidihaldusettevõte Intrum küsis rohkem kui 24 000 inimeselt üle Euroopa nende rahaasjade ja armuelu kohta.
Foto: Pixabay

Ligi kolmandik küsitletutest (31%) ütles, et romantilised üllatused või kohtinguõhtud on üks esimesi asju, mis ära jäetakse, kui kulutusi on vaja kärpida, samas kui Portugalis oleks seda nõus tegema peaaegu pooled (48%) vastanutest. Kreekas, Rumeenias, Hispaanias ja Iirimaal on vastajad samuti kärmed piirama romantilisi ekstravagantsusi, kui ajad on keerulised.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070