Autor: Kaubandus.ee • 14. veebruar 2022

Kullerfirma DPD juht: omikroni lai levik paneb tööandjaid ja teenusepakkujaid pingutama

Kuller- ja logistikaettevõte DPD teatel mõjutab koroonaviiruse lai levik ja kõrge nakatumise määr Eestis pakiveoteenust, kuid ettevõte rakendab vajalikke meetmeid, et vältida pakkide viibimist.
DPD pakiautomaat
Foto: Andras Kralla

„Praegune kõrge nakatumiste arv mõjutab paraku ka meie tööd: arvestatav osa töötajaid meie ligi 260 kullerite seast peab hetkel tööst eemale jääma. Jagame praegu oma ressursse ümber, et kõik piirkonnad saaksid õigeaegselt teenindatud, vajadusel värbame uusi kullereid,“ lausus DPD tegevjuht Remo Kirss. „Pakid siiski seisma ei jää ning kulleriteenus ei ole häiritud, kuid aeg on väga väljakutseterohke ning mõni pakk võib kohale jõuda tavapärasest veidi hiljem.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700