Autor: Kaubandus.ee • 14. veebruar 2022

Pärast 30 aastat tegutsemist sulgeb legendaarne Westmani Äri uksed

Tallinna südalinnas tegutsev legendaarne Westmani äri teatas, et paneb aprillis uksed kinni, kirjutab Delfi.
Foto: Westmani Äri Facebooki leht

"Üks asi on muidugi ülikõrge üürihind. Seda küll hiljuti alandati meil veidi, kuid pikas perspektiivis ei jõua me seda enam tasuda," rääkis Westmani vedava Mariel OÜ juhatuse liige Malle Jõgi, kelle sõnul tõid nende kassasse suure osa ka turistid, keda nüüd on Tallinnas kordades vähem, kirjutab Delfi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757