Autor: Merilin Merila • 28. veebruar 2022

Hulgimüüja Kaupmees & Ko lõpetab Venemaa ja Valgevene päritolu toodete müügi

Toidu- ja esmatarbekaupade hulgimüüja Kaupmees & Ko otsustas alates homsest lõpetada Venemaa ja Valgevene päritolu toodete müügi oma kauplusladudes ja eKaupmehes.
Kaupmees & Ko
Foto: Maarit Eerme

Ettevõtte juhatuse liikme Mart Relve sõnutsi soovib ka Kaupmees anda oma panuse toetamaks Ukrainat ja ukrainlasi. "Oleme tõepoolest otsustanud alates homsest peatada Venemaa ja Valgevene päritoluga kaupade müügi. Nende kaupade oskaal meie käibest on alla 2%. Vaatamata sellele, et oleme tarnijatele kaupade eest tasunud, Kaupmees neid soodushindadega müüma või oma partneritele tagastama ei hakka. Kaupmees võtab selle kulu enda kanda," ütles Relve.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070