Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2022

S-Grupp eemaldab Soomes oma supermarketite valikust Venemaa tooted

S-Grupp on samuti otsustanud Soomes jaemüügist eemaldada Venemaa päritolu kaubad.
Foto: Prisma

"See, mis praegu Ukrainas toimub, on šokeeriv ja täiesti taunitav. Oleme hoolikalt jälginud oma klientide reaktsiooni juhtunule. Igaüks soovib praegu kuidagi olukorda mõjutada, meie jaoks osutus see otsus üheks valikuliiniks,” rääkis toidukaupade kaubanduse juht Sampo Päällysaho.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070