Autor: Merilin Merila • 7. märts 2022

Apteegid: kogu ravimiturg toimib täiesti tavapäraselt

"Eestis ei ole seoses sõjaga Ukrainas tekkinud eriolukorda ja kogu ravimiturg toimib täiesti tavapäraselt," sõnab Apotheka juhatuse liige Marika Pensa. Mis saab aga Venemaa ja Valgevene päritolu ravimitest?
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Apotheka juhatuse liikme Marika Pensa sõnul on Eesti ravimiturul minimaalselt elutähtsaid ravimeid, mida tehakse Venemaal või Valgevenes. "Mitte mingil juhul ei piirata elutähtsate ravimite kättesaadavust juhul, kui hetkel pole saada asendusi mujalt," sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070