Autor: Kaubandus.ee • 24. märts 2022

Lidl laiendab oma poevõrgustikku

Euroopa juhtiv jaemüüja Lidl on lisaks märtsis avatud kaheksale kauplusele valmis aasta jooksul avama Eestis veel kolm uut kauplust. Jõhvis on uue kaupluse ehitustööd lõpusirgel, Tallinna ja Tartu Lõunakeskuse kaupluste ehitus on täies hoos.
Lidli Jõhvi kauplus
Foto: Lidl

“Eestlased on meie esimesed kaheksa kauplust soojalt vastu võtnud, mis annab meile kindlustunde, et vajadus kvaliteetse ja soodsa toidu järele on suur. Uute kaupluste avamisega suurenevad Eesti klientide ostuvõimalused veelgi. Praeguses pidevalt muutuvas olukorras on ülioluline, et inimeste kulutused toidule ja esmatarbekaupadele oleksid kontrolli all,” ütles Lidl Eesti esindaja Katrin Seppel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700