Autor: Maarit Eerme • 11. märts 2022

Eesti tootjad Lidli sortimendis

Lidl Eesti sortimendist leiab mitmeid Eesti tootjate tooteid ning jaekett lubab, et tulevikus leidub neid nende valikus veelgi rohkem. Uurisime Eesti tootjate käest, kes on jõudnud Lidli sortimenti, kui keeruline ja pikk teekond see oli.
Lidli kaupluses leiab 7 Eesti tootja toodangut
Foto: Liis Treimann

Lidl Eesti juhatuse liige ja turunduse- ja ostuosakonna juht Alexandru Mag rääkis, et täna on neil Lidl Eesti sortimendis 30 toodet seitsmelt Eesti tootjalt. „Mis tooted ja mis tootjad need on, seda me ei avalda, kuid toodete peal on kirjas nende päritolumaa,“ sõnas Mag.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757