Autor: Liis Treimann • 3. märts 2022

Galerii: Lidl avas täna esimesed kaheksa kauplust Eestis

Täna hommikul kell 8 alustas jaemüüja Lidl ametlikult tegevust Eestis, avades samaaegselt oma esimesed kaheksa kauplust üle kogu riigi. Tallinna, Tartu, Narva ja Pärnu elanikud olid esimesed, kellel avanes võimalus osa saada ainulaadsetest pakkumistest ja mugavast ostukogemusest uhiuutes kauplustes.

Lidli kaupluste võrgustiku ametlik avamine toimus piduliku lindilõikamisega Tallinnas Kristiine kaupluses Saksamaa saatkonna asejuhi Martin Langeri, Tallinna abilinnapea Joosep Vimmi, Saksa-Balti Kaubanduskoja peadirektori Florian Schröderi, Lidl Eesti tegevjuhi Jakob Josefssoni ja paljude rõõmsate kohalike elanike osavõtul, kes soovisid esimeste seas uues kaupluses sisseoste teha.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070