Autor: Kaubandus.ee • 14. aprill 2022

Eelmise aasta algusega võrreldes kahekordistus klienditeeninduse tööpakkumiste arv

2022. aasta esimeses kvartalis avaldasid tööandjad 73% rohkem tööpakkumisi kui eelmisel aastal samal ajal, selgub värskest CVKeskus.ee tööturu ülevaatest. Pandeemiaeelse ajaga võrreldes leidus tööpakkumisi 31% rohkem.
Töövõimaluste arv püsis esimese kvartali jooksul rekordilisel tasemel.
Foto: Raul Mee

Enim kasvas tööpakkumiste arv aasta võrdluses turismisektoris (sh hotellinduses), kus tööandjad avaldasid tänavu esimeses kvartalis rohkem kui seitse korda enam (+617%) tööpakkumisi kui 2021. aasta alguses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700