Autor: Kaubandus.ee • 21. aprill 2022

Internetipangad ja apteekide e-poed paistavad silma suurepärase teeninduskogemusega

2022. aasta teeninduskogemuse uuringus kaardistas Kantar Emor taas valitud valdkondades ka veebikeskkondade soovitusindekseid. Sarnaselt eelmise aastaga võidutsevad pingerea tipus internetipangad – esikoha võtab endale LHV internetipank, kuid esikolmikusse mahtusid ka Swedbanki ja Coop Panga internetipangad.
Panganduses on taas näha olukorda, kus internetipangad on sageli kõrgemalt hinnatud kui pank üldiselt.
Foto: Liis Treimann

Sarnast veebikeskkondade teeninduskogemust kaardistati sellel aastal teist korda viies valdkonnas: internetipangad, apteekide e-poed, pakiveoteenuste veebikanalid ja iseteeninduskeskkonnad, telekommunikatsiooni iseteeninduskeskkonnad ja e-poed ning toiduainete- ja esmatarbekaupluste e-poed.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070