Autor: Kaubandus.ee • 28. aprill 2022

Luminor: ostlemise käive kolib e-kaubandusse

Eesti e-kaubanduse liidu andmetel ulatus e-ostlemise käive eelmisel aastal Eestis 2,5 miljardi euroni, mis on 50% rohkem kui aasta enne seda. Luminori äripanganduse juhi Marjan Savtšenko sõnul on kasvutrend süvenev ning sellele on viimastel aastatel hoogu lisanud ka koroonapiirangud.
Foto: Omniva

„Koroonapandeemia lennutas e-kaubanduse populaarsuse tippu ning piirangute kadumine pole seda enam tagasi tõmmanud. Teenuste või toodete müügiga tegelevatele ettevõtetele tähendab see fookuse seadmist suuresti just e-kaubanduse kanalitele,“ ütles Savtšenko.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700