Autor: Kaubandus.ee • 5. mai 2022

Kaup24 ja Hansapost.ee said uue juhi: ettevõte plaanib suurt kasvu

Eelmisel nädalal teatas PHH Groupi omanikeringi kuuluv pikaaegne tegevjuht Dainius Liulys, et annab tegevjuhi kohustused üle Xavier Carlier’ile, kes on siiani olnud tegev Pigu ja Hobby Hall Groupi ühinemist koordineeriva juhina.
PHH Group’i uus tegevjuht Xavier Carlier.
Foto: PHH Group

„Pigu Group on minu elutöö - meeletult põnev 15 aastane teekond, mille jooksul on toimunud enneolematu areng ning grupp on kiirelt kasvanud Baltikumi juhtivaks e-kaubandusettevõtteks,” ütles senine tegevjuht Dainius Liulys.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700