Autor: Kaubandus.ee • 5. mai 2022

Kaup24 ja Hansapost.ee said uue juhi: ettevõte plaanib suurt kasvu

Eelmisel nädalal teatas PHH Groupi omanikeringi kuuluv pikaaegne tegevjuht Dainius Liulys, et annab tegevjuhi kohustused üle Xavier Carlier’ile, kes on siiani olnud tegev Pigu ja Hobby Hall Groupi ühinemist koordineeriva juhina.
PHH Group’i uus tegevjuht Xavier Carlier.
Foto: PHH Group

„Pigu Group on minu elutöö - meeletult põnev 15 aastane teekond, mille jooksul on toimunud enneolematu areng ning grupp on kiirelt kasvanud Baltikumi juhtivaks e-kaubandusettevõtteks,” ütles senine tegevjuht Dainius Liulys.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070