Autor: Merilin Merila • 13. mai 2022

Breden Kidsi uus tegevjuht tahab ettevõtte viia uutesse kõrgustesse

“Breden kõnetas mind eelkõige just läbi omanike Erko ja Merle Leemeti. Meie nägemused ühtisid täpselt seal, kuhu ettevõte tulevikus jõuda võiks, ja nii olingi müüdud,” ütles hiljuti Breden Kidsi uueks tegevjuhiks valitud Kristel Mets.
Breden Kidsi uus tegevjuht Kristel Mets
Foto: alari tammsalu

Breden Kidsi uus tegevjuht Kristel Mets rääkis lähemalt sellest, miks ta otsustas Studio Modernast lahkuda ning kuidas ta Bredenisse sattus. Samuti rääkis Mets, mida ta arvab hetkel kaubandusolukorrast ja milliseid muudatusi plaanib ta Bredenis läbi viia.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700