Autor: Merilin Merila • 13. mai 2022

Breden Kidsi uus tegevjuht tahab ettevõtte viia uutesse kõrgustesse

“Breden kõnetas mind eelkõige just läbi omanike Erko ja Merle Leemeti. Meie nägemused ühtisid täpselt seal, kuhu ettevõte tulevikus jõuda võiks, ja nii olingi müüdud,” ütles hiljuti Breden Kidsi uueks tegevjuhiks valitud Kristel Mets.
Breden Kidsi uus tegevjuht Kristel Mets
Foto: alari tammsalu

Breden Kidsi uus tegevjuht Kristel Mets rääkis lähemalt sellest, miks ta otsustas Studio Modernast lahkuda ning kuidas ta Bredenisse sattus. Samuti rääkis Mets, mida ta arvab hetkel kaubandusolukorrast ja milliseid muudatusi plaanib ta Bredenis läbi viia.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700