Autor: Kaubandus.ee • 25. mai 2022

Eelmisel aastal kahekordistus toidukalamarja müük, kasvatatud kaubakala müük aga vähenes

Statistikaameti andmetel müüsid kalakasvatusettevõtted 2021. aastal 849 tonni ehk kokku rohkem kui 4,3 miljoni euro väärtuses kaubakala ja vähki. Toidukalamarja müüdi aga rekordilises koguses.
Kalamarja turustati 2021. aastal 21,2 tonni ehk kaks korda rohkem kui aasta varem.
Foto: Pixabay

Kalamarja turustati 2021. aastal 21,2 tonni ehk kaks korda rohkem kui aasta varem. Tegemist on ka läbi aastate suurima kogusega. Rahalises väärtuses müüdi kalamarja veidi enam kui poole miljoni euro eest. Toidukalamarjana müüdi põhiliselt punast kalamarja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700